Rólunk

Kedves ügyfeleink!

A www.regiotelefonkonyv.hu oldalt a Régió Telefonkönyv Kft. üzemelteti. A Régió Telefonkönyv Kft. nem áll kapcsolatban a MTT Media Kft. -vel ,illetve annak szolgáltatásaival.

Szeretnénk szolgáltatásunkkal megerősíteni a helyi,így valamennyi hazai vállalkozás és intézmény üzleti kapcsolatát a lakosság illetve cégek között.

 

Elérhetőségek

Telefonszám +36 29 269 187, +36 23 444 172
Fax +36 23 998 636
E-mail cím info@regiotelefonkonyv.hu

Reklámadóról szóló nyilatkozat

www.regiotelefonkonyv.hu weboldal üzemeltetője („Üzemeltető”) kijelenti, hogy a reklámadóról szóló 2014. évi XXII. törvény alapján reklámadó fizetési kötelezettség NEM terheli, tekintettel arra, hogy az adó alapját képező ilyen irányú bevétele nem éri el a Reklám tv. által a 0%-ot meghaladó adómértékhez meghatározott összeget.

Az Üzemeltető kötelezettséget vállal a reklámadó bevallására, befizetésére és a vonatkozó jogszabályokban előírtak maradéktalan és időben történő teljesítésére abban az esetben, ha adóalapja eléri, vagy meghaladja a 0%-ot meghaladó adómértékre meghatározott összeget, valamint ha egyéb okból terhelné reklámadó bevallási és fizetési kötelezettség.

Jelen nyilatkozatra való tekintettel az ezen a honlapon hirdető társaságokat, egyéni vállalkozókat és magánszemélyeket mint a reklámközzététel megrendelőit nem terheli sem reklámadó bevallási, sem fizetési kötelezettség a www.regiotelefonkonyv.hu weboldalon közzétett reklámjaik, hirdetéseik vonatkozásában.

Jelen nyilatkozat visszavonásig érvényes.

 

Üzemeltető

Regisztráció