Magunkról | Régió telefonkönyv

Böngéssz, Lapozz, Tárcsázz!

Kedves ügyfeleink!

A www.regiotelefonkonyv.hu oldalt a Régió Telefonkönyv Kft. üzemelteti. A Régió Telefonkönyv Kft. nem áll kapcsolatban a MTT Media Kft. -vel ,illetve annak szolgáltatásaival.

Szeretnénk szolgáltatásunkkal megerősíteni a helyi,így valamennyi hazai vállalkozás és intézmény üzleti kapcsolatát a lakosság illetve cégek között.


Székhelyünk

2040 Budaörs,Ébner György köz 4.


Telefonszámok

   +36 29 269 187
   +36 23 444 172
   +36 23 998 636 (fax)


E-mail

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

                                                             Reklámadóról szóló nyilatkozat

A www.regiotelefonkonyv.hu weboldal üzemeltetője („Üzemeltető”) kijelenti, hogy a reklámadóról szóló 2014. évi XXII. törvény alapján reklámadó fizetési kötelezettség NEM terheli, tekintettel arra, hogy az adó alapját képező ilyen irányú bevétele nem éri el a Reklám tv. által a 0%-ot meghaladó adómértékhez meghatározott összeget.

Az Üzemeltető kötelezettséget vállal a reklámadó bevallására, befizetésére és a vonatkozó jogszabályokban előírtak maradéktalan és időben történő teljesítésére abban az esetben, ha adóalapja eléri, vagy meghaladja a 0%-ot meghaladó adómértékre meghatározott összeget, valamint ha egyéb okból terhelné reklámadó bevallási és fizetési kötelezettség.

Jelen nyilatkozatra való tekintettel az ezen a honlapon hirdető társaságokat, egyéni vállalkozókat és magánszemélyeket mint a reklámközzététel megrendelőit nem terheli sem reklámadó bevallási, sem fizetési kötelezettség a www.regiotelefonkonyv.hu weboldalon közzétett reklámjaik, hirdetéseik vonatkozásában.

Jelen nyilatkozat visszavonásig érvényes.

 

Üzemeltető