Barbai Generál Kft.

Régió: Veszprém
Barbai Generál Kft.
Barbai Generál Kft.
Cím: 8445 Csehbánya, Bakony utca 262/15
Tevékenységek: Gépi földmunka Kőműves munkák és szerkezetbetonozás Ácsmunkák, famunkák, tetőfedés
Telefonszám(ok): +36205019994
E-mail: barbaigeneral2020@gmail.com
Web: http://www.barbaigeneral.hu
Cégbemutató:

Szerkezetkész generál kivitelezés!

Vállaljuk újonnan létesülő lakó és nemlakó ingatlanok kivitelezését, illetve meglévő épületek bontását, majd újraépítését korszerű és új technológiák alkalmazásával, a megrendelő bevonásával, esetenként szakmai vezetők és ellenőrök koordinálásával!

Célunk:

Szeretnénk az építőiparnak azt a részét képviselni, ahol a kivitelező mindent meg tesz azért, hogy a megrendelő azt kapja amit elvár. Ezért próbáljuk minden projekt munkánál, a megrendelőt bevonni a kivitelezésbe, hogy részese legyen, valamint építő jellegű, vagy nem építőjegű kritikájával segítse a munka folyamatát! Szakmai ellenőrök és műszaki vezetők véleménye számunkra fontos így ők is nagyobb teret kapnak a kivitelezés során, így a munka elvégeztével jó hangulattal zajlik az átadás!


- Gépi földmunka
Vállaljuk beruházásokkal összefüggésben alapozási, tereprendezési, árok ásási és egyéb gépi földmunkához kötődő feladatok elvégzését.

- Kőműves munkák és szerkezetbetonozás
Vállaljuk sáv-, lemez-, és egyébb alap, fal és födém szerkezetek elkészítését kézi illetve gépi kivitelezéssel egyaránt.

- Ácsmunkák, famunkák, tetőfedés
Vállaljuk családi házak fa-szerkezetének kivitelezését, valamint egyéb ács munkák, továbbá tetőszerkezetek, tetőfedési, bádogozási, zsaluzási munkálatok kivitelezését.

Vissza